Knjižnica Domžale je zaprta

Spoštovani bralci in obiskovalci knjižnice,
Glede na Odlok Vlade RS o začasni prepovedi ponujanja in prodajanj blaga in storitev potrošnikom mora Knjižnica Domžale z vsemi enotami do nadaljnjega ostati ZAPRTA.
Naročila in rezervacije gradiv so onemogočene.
Zamudnine za že izposojeno gradivo se v času zaprtosti ne bodo evidentirale, kar pomeni, da zaradi zaprtosti knjižnice za uporabnike ne bodo nastajale nikakršne dodatne finančne obveznosti.
Avtomatski vračalnik za vračanje gradiva v predprostoru Knjižnice Domžale bo še naprej obratoval v času odprtosti Mercator centra. Vračilo gradiva iz enot v Domžalah ni možno.
Morebitna sistemska obvestila (o skorajšnjem poteku roka izposoje, rezervacijah, …), ki jih je uporabnik prejel v času zaprtosti knjižnice, so brezpredmetna in jih ni potrebno upoštevati. Če je uporabnik obvestilo o čakajočem rezerviranem gradivu že prejel, ga bo lahko prevzel ob ponovnem odprtju knjižnice.
Za vsa nujna vprašanja in težave (podaljšanje članstva, pridobitev cobiss gesla …) bo (od 27. oktobra 2020) med 10.00 in 18.00 na voljo dežurna telefonska številka 031 712 491 in elektronski naslov domzale@dom.sik.si.
Vabimo vas, da uporabite tudi možnosti dostopanje do e knjig in vseh drugih e gradiv oziroma podatkovnih zbirk, ki jih gradimo za vas: domoznanskega portala Kamra, portala o dobrih knjigah DobreKnjige.si, spletnega biografskega leksikona Obrazi slovenskih pokrajin, Digitalne knjižnice Slovenije dLib.
 
Obiščite spletno knjižnico Biblios (navodila na povezavi) ter si izposodite zvočne knjige v aplikaciji Audibook.
Vabimo vas tudi na ogled e-prireditev/ predavanja, pravljice, delavnice, razstave, srečanja z ustvarjalci …/ na www.knjiznica-domzale.si.
Spremljajte našo spletno in Facebook stran.
O možnosti dostopa do knjižničnega gradiva vas obvestimo takoj, ko dobimo dodatna pojasnila s strani NIJZ.
Hvala za razumevanje in se kmalu vidimo !
Knjižnica Domžale